توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای اعلام شد؛

فروش گواهینامه های مهارت در نرم افزار دیوار فاقد اصالت است

فروش گواهینامه های مهارت در نرم افزار دیوار فاقد اصالت است کاروخدمت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در پی تبلیغات غیرواقعی فروش گواهینامه های مهارتی در فضای مجازی خصوصاً در نرم افزار دیوار از فاقد اصالت این گواهینامه ها آگاهی داد.



به گزارش کاروخدمت به نقل از مهر، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در پی تبلیغات غیرواقعی فروش گواهینامه های مهارتی در فضای مجازی خصوصاً در نرم افزار دیوار از فاقد اصالت این گواهینامه ها آگاهی داد.
به استناد ماده ۱۶ قانون اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر اساس «جعل گواهینامه مهارت و استفاده از آن جرم است و مرتکب به یکی از مجازات های تعزیری درجه ۶ موضوع ماده (۱۹) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱/۲/۱۳۹۱ محکوم می شود» و بوسیله پلیس فتا و سایر مراجع قانونی پیگیری می شود تا از درج تبلیغات غیرقانونی در فضای مجازی ممانعت و استعلام الکترونیکی گواهینامه های مهارت بوسیله پورتال جامع سازمان آموزش فنی و حرفه ای انجام پذیرد.


منبع:

1403/08/23
10:12:06
5.0 / 5
248
تگهای خبر: آموزش , الكترونیكی , سازمان , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب کاروخدمت
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

كاروخدمت

خدمت در محل شما ؛ کار و خدمت، همراه شما در مسیر یافتن بهترین خدمات در شهر است

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید