قرنیز بی خاصیت ترین جزء در ساختمان

قرنیز بی خاصیت ترین جزء در ساختمان در دورانی که تکنولوژی، متریال های متفاوت برای ساخت قرنیز در اختیار انسان قرار نداده بود، بیشتر قرینزها از جنس چوب و یا سنگ بودند، اما امروزه شما می توانید قرنیزهایی از جنس ، پلی استایرن، ام دی اف و پی وی سی نیز در بازار مشاهده نمایید.


برخی افراد تصور می کنند که قرنیزها، خاصیتی نداشته و تنها باعث افزایش و تحمیل هزینه های اضافی بر یک ساختمان خواهند شد. اگر شما نیز این گونه فکر می کنید، توصیه می کنیم بدون هیچ پیشداوری و قضاوتی این متن را تا انتها مطالعه کنید تا با قدرت و توانایی که این جزء در تغییر جلوه و دکوراسیون ساختمان دارد، آشنا شوید.

قرنیز چیست؟

قرنیزها، نوارهای باریکی هستند و  معمولا از مواد و متریال های مختلف برای تولید آنها استفاده می شود. محلی که این اجزاء قرار می گیرند در کنار دیوار بوده و در نزدیک ترین فاصله با کف زمین قرار داده می شوند.

در گذشته از قرنیزها، برای آنکه رطوبت خارج از ساختمان به داخل نفوذ نکند استفاده می کردند اما امروزه برای آنکه دکوراسیون داخلی را تحت تاثیر قرار داد و جلوه زیبایی را در محیط داخلی ایجاد کرد، از این جزء استفاده می کنند.

در دورانی که تکنولوژی، متریال های متفاوت برای ساخت قرنیز در اختیار انسان قرار نداده بود، بیشتر قرینزها از جنس چوب و یا سنگ بودند، اما امروزه شما می توانید قرنیزهایی از جنس ، پلی استایرن، ام دی اف و پی وی سی نیز در بازار مشاهده نمایید. تنوعی که این محصولات در رنگ دارند باعث شده که محبوبیت زیادی را به دست آورند.

کاربرد قرنیزها چیست؟

  • از جمله مهم ترین کاربردهایی که می توان برای قرنیزها عنوان کرد، جلوگیری از ورود و منتشر شدن رطوبت و نم به داخل خانه است.
  • ممانعت از وارد آمدن آسیب به قسمت های پایینی دیوار، از دیگر کاربردهای قرنیزها به شمار می رود. دیوار خانه هایی که یک یا چند کودک در آن زندگی می کنند، همیشه در اثر ضربه دچار آسیب شده و رنگ یا گچ دیوار می ریزد. در این مواقع بهترین کاری که می توان انجام داد، نصب قرنیزها می باشد.
  • البته تنها کودکان نیستند که باعث وارد آمدن ضربه به قسمت های پایینی دیوار می شوند، گاهی اوقات بزرگترها نیز به هنگام جا به جا کردن کمد و وسایلی از این دست، باعث می شوند که گچ و یا کاغذ دیواری، از جای خود جدا شده و یک چهره نازیبا برای خانه ایجاد کنند. در این شرایط نیز نصب قرنیز می تواند کمک خوبی برای سالم ماندن خانه به شمار رود.
  • در ساختمان هایی که از لمینیت برای پوشاندن کف آنها استفاده می شود، معمولا یک سانتی متر از اطراف آن را خالی نگه می دارند تا در برابر انبساط و انقباض، فضای کافی در اختیار داشته باشند. قرنیزها، برای پوشاندن این فضای خالی بسیار مناسبند.

نکات مهم در انتخاب قرنیز

  • یکی از نکاتی که به هنگام انتخاب قرنیزها باید مورد توجه قرار داده شود، رنگ آن است. برای آنکه بتوانید بهترین مناسب ترین رنگ را انتخاب کنید، بهتر است به دکوراسیون داخلی مانند درب های ورودی و یا دیوارها نگاه کرده و از آنها ایده دریافت کنید.
  • برای انتخاب یک قرنیز مناسب به فاکتورهایی مانند مقاومت در برابر ضربه، گرما و سرما، رطوبت و نصب راحت آن توجه و دقت داشته باشید.
  • اندازه و سایز قرنیز نیز یکی از مهم ترین نکات انتخاب آن به شمار می رود. برای اتاق هایی که مساحت زیادی دارند بهتر است به سراغ قرنیزهایی که ارتفاع آن بیش از 9 سانتی متر است و یا بالاتر، بروید. برای فضاهای کوچک مثل اتاق خواب، قرنیزی که ارتفاع کمی دارد بهترین گزینه به شمار می رود.
1400/06/24
21:18:21
5.0 / 5
828
تگهای خبر: رپورتاژ , تولید , محصولات , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۲

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید