در گفت و گو با كاروخدمت تاكید شد

ارزش افزوده بازسازی و مرمت فرش دستباف

ارزش افزوده بازسازی و مرمت فرش دستباف به گزارش کاروخدمت، مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف با تکیه بر ضرورت بازسازی و مرمت فرش دستباف، اظهار داشت: مرمت فرش ارزش افزوده بالایی دارد و باعث اشتغالزایی در کشور می شود.



عبدالله بهرامی در گفت و گو با ایسنا، ضمن اشاره به تعداد قالیبافان در کشور اظهار نمود: بر مبنای آمارها در حال حاضر کمتر از یک میلیون نفر بافنده در کشور وجود دارد در حالیکه تا سالها قبل این تعداد به بیشتر از ۲ میلیون نفر می رسید.
وی ادامه داد: سال ۱۳۹۲ تعداد بافندگان بیمه شده در کشور ۵۰۰ هزار نفر بود ولی حالا به کمتر از ۱۸۵ هزار نفر رسیده است.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف خاطرنشان کرد: ظرفیت تولید در دهه هفتاد ۶ میلیون متر مکعب بود اما امروز به ۲ میلیون متر مکعب رسیده و به همان نسبت تعداد قالیبافان کاهش پیدا کرده است.
بهرامی با اشاره به اینکه فرش دستباف دارای هویتی فرهنگی، هنری و صنعتی فاخر است، اظهار نمود: فرش دستباف، کالایی است که تمام مولفه های اقتصاد مقاومتی را داراست و به علت داشتن مزیت نسبی در هر نقطه کشور امکان تولید دارد.
به قول وی بیشتر از ۹۵ درصد تولید فرش دستباف ارزآور است و صادر می شود.
رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون ایران درعین حال بر ضرورت بازسازی و مرمت فرش دستباف تاکید و تصریح کرد: در حوزه فرش دستباف رشته های متنوع و بسیاری در بحث ترمیم، طراحی، بافت و مرمت فرش وجود دارد و خیلی از کشورها از این محل درآمد قابل توجهی نصیب خود کرده اند.
به قول بهرامی، بازسازی و مرمت فرش از ارزش افزوده بالایی برخوردار می باشد و می تواند به اشتغالزایی در کشور کمک نماید.



1403/09/26
09:57:08
5.0 / 5
174
تگهای خبر: آمار , اشتغال , اقتصاد , بازسازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۴

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید