واردات و تولید تجهیزات سلامت نیروی كار با وجود تحریم
معاون روابط كار وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در بحث سلامت نیروی كار به علت تحریم های ظالمانه با مشكل تولید و ورود وسایل و تجهیزات غیراستاندارد روبرو می باشیم كه دانشگاه ها با توان علمی و پژوهشی می توانند در این حوزه كمك كنند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «حاتم شاکرمی» در نشستی که در دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی برای همکاری و تعامل در حوزه های آموزش و پژوهش ایمنی کار برگزار شد، اظهار داشت: جهاد دانشگاهی یکی از مراکزی است که بستر مناسب را برای توسعه شرکت های دانش بنیان و زمینه فعالیتهای استارتاپ ها و اقتصاد دیجیتال در کشور فراهم نموده است.
وی با اشاره به امضای سه تفاهم نامه بین وزارت تعاون و جهاد دانشگاهی در زمینه های مختلف علمی و پژوهشی اظهار داشت: یکی از این تفاهم نامه ها بین موسسه علم و فرهنگ با مرکز تحقیقات، تعلیمات حفاظت فنی و بهداشت کار بوده است.
معاون روابط کار وزارت تعاون با اشاره به توسعه آموزش های ایمنی و تدوین استاندارد وسایل حفاظت فردی در آینده اظهار داشت: در بحث سلامت نیروی کار، آموزش بسیار مهم می باشد و می توان در آموزش های عمومی و تخصصی از ظرفیت های این دانشگاه بهره برد.
وی با اشاره به وجود بیشتر از ۹۰۰ بازرس در مقاطع مختلف، اضافه کرد: می توان با استفاده از ظرفیت های مختلف دولتی، موسسات خصوصی و مراکز علمی همچون دانشگاه علم و فرهنگ و با امضای تفاهم نامه بسترهای همکاری لازم را برای ارتقای علمی و حتی تحصیلات تکمیلی آنان ایجاد فراهم نمود.
شاکرمی اضافه کرد: در ارتباط با سلامت نیروی کار بخصوص در شرایط تحریم به تدوین استاندارد وسایل حفاظت فردی مورد استفاده نیروی کار شامل وسایل تولیدی داخل و وارداتی نیازمند هستیم.
به گزارش کاروخدمت به نقل از ایرنا، آخرین آمارها نشان داده است که نرخ متوسط حوادث منجر به فوت محیط کار در جهان به ازای هر یکصد هزار کارگر حدود ۱۱ مورد، در آسیا ۱۳ مورد است و این نرخ در اروپا سه مورد، آمریکا پنج مورد، استرالیا ۵.۵ و آفریقا ۱۷ مورد است.
وضعیت نرخ حوادث کار در کشور ما حدود ۵.۵ درصد است و می توانم بگوییم وضعیت ما از استرالیا، آفریقا، آسیا و متوسط جهانی بهتر است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب