اعتصاب هفت تپه به روز۵۹ رسید

اعتصاب هفت تپه به روز۵۹ رسید كارگران شركت نیشكر هفت تپه امروز هم دست به اعتصاب زدند و علاوه بر تاكید بر دریافت كلیه حق وحقوق قانونی خود، خواهان لغو خصوصی سازی در این شركت شدند.



به گزارش کاروخدمت به نقل از مهر، کارگران شرکت نیشکر هفت تپه امروز برای پنجاه و نهمین روز دست به اعتصاب زدند و خواهان دریافت کلیه حق وحقوق و مزایای قانونی خود که از طرف مالک شرکت به آنها پرداخت نشده است، شدند.
کارگران شرکت نیشکر هفت تپه امسال فقط حقوق فروردین ماه خودرا دریافت کرده اند و سایر حقوق های امسال آنها معوق شده است. بیمه آنها هم به سبب بدهی سنگین شرکت نیشکر هفته تپه به تامین اجتماعی برای این ماه تمدید نشده است.
کارگران در تجمع خود علاوه بر تاکید بر دریافت حق وحقوق و مزایای کامل خود، خواهان لغو خصوصی سازی شرکت و خلع ید مالک شرکت شدند. کارگران عقیده دارند در شأن آنها نیست که برای دریافت حقوق خود همیشه کف خیابان باشند و مطالبه حقوق قانونی خودرا بکنند.

این در حالی است که عدنان غزی فرماندار شوش در گفتگو با خبرنگار مهر به ورود رئیس قوه قضائیه به مسئله حقوق کارگران هفت تپه اشاره نمود و اظهار داشت: مقرر شده است مبالغ و حساب های بلوک شده شرکت آزاد شده و قول دادند که ظرف مدت معینی نسبت به پرداخت حقوق معوق کارگران اقدامات لازم را به عمل بیاورند.
وی با اعلان اینکه مباحث مشکلات شرکت هفت تپه از دو سمت مورد بررسی قرار گرفته است، اضافه کرد: اولین مبحث خود شرکت و مشکلات کنونی و آینده آن همچون مراحلی که برای تولید نیاز است که توسط متولیان استان و شهرستان مورد بررسی قرار گرفته شد.
غزی در ادامه بیان کرد: دومین مرحله مسئله تولید شرکت نیشکر هفت تپه است که مورد تاکید مقامات کشوری استانی و محلی است که پس از مرحله حقوق کارگران و بازگشت آنها به کار، این مرحله صورت خواهد گرفت.
این در حالی است که محمد کعب عمیر نماینده مردم شوش در مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلات شرکت نیشکر هفت تپه اظهار نمود: طبق وعده ای که داده شده، حساب های مسدود شرکت نیشکر هفت تپه با دستور رئیس قوه قضائیه آزادسازی شده است تا حقوق معوق کارگران این شرکت پرداخت گردد.
وی اشاره کرد: این مسئله زیبنده کشور ما نیست که کارگران برای دریافت حق وحقوق قانونی خود راه را در مطالبه در کف خیابان ببینند بنا بر این عقیده داریم مسئله کارگران نیشکر هفت تپه باید به صورت ریشه ای حل شود تا از تکرار هفت تپه های جدید در کشور جلوگیری شود.
کعب عمیر اشاره کرد: روند خصوصی سازی در شرکت نیشکر هفت تپه کاملاً اشتباه بوده است و بگفته مسئولان و سازمان های مختلف، مالک فعلی اهلیت اداره این شرکت بزرگ تولیدی در استان را ندارند بنا بر این مالکان فعلی این شرکت باید خلع ید شده و این شرکت توسط یک نهاد قدرتمند دولتی اداره شود.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد: رئیس سازمان خصوصی سازی کشور نیز در جلسه با نمایندگان درباب مالکیت شرکت و اداره آن توسط یک نهاد دیگر قول پیگیری جدی داده است. سازمان خصوصی سازی نمی تواند حقوق کارگران را پرداخت کند پس قرار شد از وزیر رفاه درخواست شود تا از محل بیمه مشاغلی که بر اثر ویروس کرونا متضرر شدند، حدود ۲۰ میلیارد تومان تزریق کند تا برنامه کوتاه مدت اجرا شود. همین طور دفترچه های تامین اجتماعی کارگران این شرکت تا آخر سال ۱۳۹۹ تمدید گردید.

1399/05/24
22:25:11
5.0 / 5
1667
تگهای خبر: بیمه , تامین اجتماعی , تولید , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید