مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید خبر داد

پرداخت ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات صندوق كارآفرینی امید

پرداخت ۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات صندوق كارآفرینی امید كاروخدمت: مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید از پرداخت بیشتر از 680 هزار فقره تسهیلات اشتغال با اعتبار 80 هزار میلیارد ریال از شروع دولت یازدهم تابحال آگاهی داد.



به گزارش كاروخدمت به نقل از صندوق كارآفرینی امید، اصغر نورالله زاده در تشریح عملكرد این صندوق در دولت یازدهم و دوازدهم به مناسبت هفته دولت، گفت: با عنایت به قانون پشتیبانی از اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری، دولت رونق، توسعه و اشتغال روستاها را هدف گذاری كرد و طرح اشتغال روستایی و عشایری از برنامه های اولویت دار قرار داد كه از بهمن ۱۳۹۶ با هدف ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری آغاز شد.
وی اضافه كرد: تمام اعتبار ابلاغی صندوق كارآفرینی امید در قانون پشتیبانی از توسعه اشتغال پایدار ۲۶ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال بود كه از این مبلغ اعتبار مرحله اول و دوم ۱۰ هزار میلیارد ریال و مرحله سوم و چهارم ۱۶ هزار و ۳۶۰ میلیارد ریال است.
مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید با اشاره به افزایش سهم صندوق در مرحله سوم و چهارم پرداخت این تسهیلات، اظهار داشت: با وجود تاخیر ابتدایی در سپرده گذاری صندوق توسعه ملی نزد صندوق كارآفرینی امید نسبت به بانكهای دیگر صندوق رتبه قابل قبولی را در میان موسسات عامل به خود اختصاص داد و در نتیجه سه صندوق در مراحل بعد افزایش پیدا كرد.
نورالله زاده اضافه كرد: از كل اعتبار ابلاغی تعداد ۲۸ هزار و ۹۱۷ طرح به ارزش ۱۷هزار و ۴۸۸ میلیارد ریال بعد از بررسی های لازم مصوب و تعداد ۲۷ هزار و ۹۴۹ طرح به ارزش ۱۵ هزار و ۶۳۵ میلیارد ریال در مرحله انعقاد قرارداد است.
وی همین طور از پرداخت ۱۵ هزار و ۳۳ میلیارد ریال تسهیلات به ۲۷هزار و ۶۸۳ طرح آگاهی داد و بیان كرد: با عنایت به عملكرد مثبت صندوق در مرحله سوم و چهارم پرداخت تسهیلات، ۱۰ درصد از سهم بانك كشاورزی كاسته و ۷ درصد آن به صندوق كارآفرینی امید، ۲ درصد به بانك توسعه تعاون و یك درصد به پست بانك تعلق گرفت.
این مقام مسئول با اشاره به افتتاح ۷۸۱ طرح و كلنگ زنی ۱۷ طرح با اعتبار ۲ هزار و ۴۴۱ میلیارد ریال همزمان با هفته دولت گفت: كل سرمایه گذاری صورت گرفته در این طرح ها چهار هزار و ۴۳۴ میلیارد ریال است و سبب ایجاد سه هزار و ۱۷۳ فرصت شغلی می شود.
وی درباب پراكندگی پرداخت این تسهیلات در بخش های مختلف اظهار داشت: این طرح ها به صورت عمده در مناطق روستایی و عشایری هستند و ۶۵ درصد آنها در حوزه كشاورزی، ۳۷ درصد در بخش صنعت، چهار درصد در فناوری اطلاعات و نزدیك به ۱۰ درصد از طرح ها در حوزه بوم گردی، گردشگری و صنایع دستی است.
مدیرعامل صندوق كارآفرینی امید به پرداخت ۲ هزار و ۳۴ میلیارد ریال تسهیلات برای ایجاد اقامتگاه های گردشگری و بوم گردی اشاره نمود و اظهار داشت: یكی از اولویت های اصلی ما در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی، طرح های گردشگری و بوم گردی است كه جدا از اشتغالزایی بالایی در توسعه محلی و درآمدزایی برای خانوار و محیط مناطق گردشگری اهمیت بسزایی دارد.
نورالله زاده اظهارداشت: گردشگران علاوه بر خوراكی های محلی از محصولات و صنایع دستی روستائیان را خریداری می كنند و از این جهت به اقتصاد خانوار و درآمدزایی و اشتغالزایی در این مناطق كمك می كنند.
مدیرعامل صندوق اضافه كرد: هیچ روستای گردشگری یا طرح بوم گردی در كشور نیست كه صندوق كارآفرینی امید آنرا مورد حمایت مالی قرار نداده باشد.
وی درباره پرداخت تسهیلات قانون پشتیبانی از توسعه اشتغال پایدار، اظهار داشت: تعداد ۹ هزار و ۷۵۶ طرح از مجموع طرح های پرداختی به اعتبار سه هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال با نرخ كارمزد چهار درصد در مناطق مرزی پرداخت شده است.
نورالله زاده اضافه كرد: ۳۵ درصد طرح های افتتاحی در هفته دولت در مناطق مرزی و ۶۵ درصد در مناطق غیر مرزی هستند.


منبع:

1398/06/10
00:00:02
5.0 / 5
2067
تگهای خبر: اشتغال , اقتصاد , توسعه , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲

كاروخدمت

خدمت در محل شما

karokhedmat.ir - تمام حقوق سایت كاروخدمت محفوظ است
بیمه اشتغال تولید