رئیس اتاق تعاون خبر داد؛
ورود كشورهای اروپایی به صنعت ساختمان ایران
كاروخدمت: دبیر كل اتاق تعاون ایران با اشاره به اتخاذ سیاست های غلط در بخش ساختمان اظهار داشت: با اتخاذ سیاستهای ضعیف در صنعت ساختمان، منابع این بخش به بازارهای فرعی و غیر پایدار هدایت شد.
به گزارش كاروخدمت به نقل از مهر ماشاءالله عظیمی در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در جمع خبرنگاران با اشاره به اینكه تحریم ها تأثیری در حضور شركت های اروپایی در این نمایشگاه نداشته است، اظهار داشت: صرفاً شركت های فعال در صنعت ساختمان برپایه مصلحت و تمایل خود در این رویدادها حضور پیدا می كنند.
عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران با اشاره به اینكه رویداد نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در بدترین شرایط تحریم، بهترین كاركرد را داشته است، اظهار داشت: ظرفیت های جدیدی در صنعت ساختمان طی سالهای اخیر در كشور بوجود آمده كه فرصت برای تبادل دانش فنی بین فعالان این حوزه را بیشتر فراهم نموده است.
دبیركل اتاق تعاون ایران با تاكید بر اینكه رویدادهای هم اندیشی فعالان صنعت ساختمان دالان مناسبی برای فعالیت مشترك تولید كنندگان داخلی و خارجی است به نقش تعاون در بخش ساختمان اشاره و خاطرنشان كرد: بخش تعاون در گستره ملی می تواند به مجموعه فعالیت های اقتصادی ورود كند كه صنعت ساختمان خاصیت بخش تعاون را پررنگ تر می كند.
عظیمی به سهم ۲۵ درصدی صنعت ساختمان در تولید ناخالص ملی (GDP) و سهم ۱۵ درصدی این صنعت در اشتغال زایی مستقیم در دنیا اشاره نمود و اضافه كرد: هرگاه صنعت ساختمان تضعیف شده، بیكاران زیادی به كشور تحمیل كرده است.
عضو هیئت رئیسه اتاق تعاون ایران در مورد سهم صنعت ساختمان در مورد تولید ناخالص ملی ایران هم اظهار داشت: طی چند سال قبل سهم ایران در GDP هم همانند كشورهای پیشرفته حدود ۲۵ درصد بود اما با ركود و سیاست های ضعیف، این صنعت سهم خویش را به بازارهای فرعی و غیرپایدار هدایت كرد.
وی با تاكید بر اینكه بطور قطع با اعمال سیاست های درست می توانیم به تحقق سهم بیش از ۲۵ درصدی صنعت ساختمان در تولید ناخالص داخلی و سهم ۱۵ درصدی اشتغال صنعت ساختمان امیدوار باشیم، اظهار داشت: هم اكنون ضعف در تصمیم گیری و توزیع منابع وجود دارد و زمانی كه منابع را در صنعت ساختمان محدود نماییم این منابع به بازارهای موازی هدایت می گردد كه می تواند اقتصاد را با مشكل مواجه كند.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب