ظرفیت آموزش 1000 نفر نیروی کار عمانی در ایران
به گزارش کاروخدمت، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از آمادگی سازمان آموزش فنی وحرفه ای ایران برای اعزام مربی آموزشی به کشور عمان آگاهی داد و اظهار داشت: ظرفیت آموزش 1000نفر نیروی کار عمانی در ایران وجود دارد.
به گزارش کاروخدمت به نقل از مهر، مهرداد عظیمی، رییس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور اظهار داشت: بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر طی ۲ سال قبل در مراکز دولتی و خصوصی کشور مهارت های فنی وحرفه ای را فرا گرفتند.
وی در نشست با وزیر کار و امور اجتماعی سلطنت عمان که در مرکز تربیت مربی ایران برگزار گردید، اظهار داشت: حالا در کشور به ۱۹ گروه هدف همچون روستاییان، عشایر، دانش آموزان، دانشجویان و کسانی که بضاعت مالی کمی دارند بصورت رایگان آموزش های فنی وحرفه ای ارائه می شود.
وی اضافه کرد: سازمان آموزش فنی وحرفه ای همچون مجموعه های دولتی است که تجربه خوبی در واگذاری ماموریت های محوله به بخش خصوصی را دارد.
عظیمی اظهار داشت: یکی از کارهای سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور توسعه و ایجاد مراکز جوار کارگاهی است؛ بطوریکه آموزش ها در کنار صنایع و بنگاه های صنعتی و کارگاهی ارائه می شود و الان بیش از چهار هزار مرکز جوار کارگاهی در کشور فعال است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنانش از آمادگی سازمان آموزش فنی وحرفه ای ایران برای اعزام مربی آموزشی به کشور عمان آگاهی داد و اظهار داشت: از طرف دیگر ظرفیت آموزش ۱۰۰۰ نفر نیروی کار عمانی در مرکز تربیت مربی ایران وجود دارد.
وی اظهار داشت: هم اکنون از ۷ کشور آفریقایی هنرجو داریم که آموزش های لازم را در این مرکز دریافت می کنند.
عظیمی افزود: افزون بر تربیت نیروی ماهر در کشور، توانمندی ساخت و تجهیز مراکز آموزش مهارتی در کشورهای دیگر همچون عمان را داریم.
رئیس سازمان آموزش فنی وحرفه ای کشور بیان کرد: مسابقات مهارتی جهانی و آسیایی اردیبهشت ماه سال آینده با میزبانی ایران برگزار می گردد که عمان می تواند در این مسابقات شرکت نماید.
وی تاکید کرد: فناوری، خاصیت های ممتاز دارد و پیشنهاد این است که سرفصلی به نام دیپلماسی مهارت در دستور کار دو کشور ایران و عمان قرار گیرد.
عظیمی اظهار داشت: دامنه کارهای آموزش مهارتی جمهوری اسلامی ایران متنوع است و یکی از فعالیت ها آموزش متناسب با آمایش سرزمین و ظرفیتهای اقلیمی است؛ کشورهای ایران و عمان دارای اشتراک اقلیمی و آداب و سنت ها هستند که می تواند سطح تعامل و همکاری را گسترده تر کند.
منبع: كاروخدمت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب